חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק מ"י 51581-07-11

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום באר שבע
51581-07-11
30.7.2011
בפני :
עידו רוזין

- נגד -
:
מדינת ישראל
עו"ד החוקר אבינועם בן דוד
:
בן קטרי (עציר)
עו"ד יפתח רפאלי
החלטה

בפני בקשה לעצור את המשיב  על פי הקבוע בסעיף 13 לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים) תשנ"ו - 1996 (להלן: " החוק"), בחשד לביצוע עבירות להחזקת אגרופן, פציעה כשעבריין מזויין, ותקיפה וחבלה ממשית על ידי שניים או יותר.

בבקשה נטען כי אתמול בלילה, המשיב, ביחד עם אחרים, תקפו את המתלונן, אשר נדקר במהלך האירוע.

בחנתי את תיק החקירה, ומצאתי שמדובר באירוע חמור.

מתיק החקירה עולה כי מדובר בהתארגנות מכוונת של המשיב ואחרים, אשר הגיעו לביתו של המתלונן שהם יודעים שהם הולכים לקראת עימות עם המתלונן, הצטיידו בכלי נשק קרים והשתמשו בהם על מנת לפגוע במתלונן.

המשיב מודה בחקירתו כי השתמש בסכין במהלך האירוע (סכין השייכת לו ואשר נמצאת בדרך כלל בביתו).

מצאתי שקיים חשד סביר שהמשיב עבר את העבירות המיוחסות לו וכי קיימת עילת מעצר של מסוכנות ושל שיבוש הליכי חקירה.

בשלב זה, ועל מנת לאפשר לבית המשפט לפקח על פעולות החקירה,אני מוצא להאריך את מעצרו של המשיב למשך 5 ימים, היינו עד ליום ד' 3.8.2011 בשעה 13:00.

<#3#>

ניתנה והודעה היום כ"ח תמוז תשע"א, 30/07/2011 במעמד הנוכחים.

עידו רוזין, שופט

הוקלד על ידי: שרונה מימון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>